Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirande kärlek..

Sjuder av liv
våren är här
spirar och gror
många blir kär
allt blir vackert
livet så lätt
många vill smaka
äta sig mätt..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-13 21:02



Bookmark and Share


  aol
vackert som vanligt
2010-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Livet blir svårare på grund av kärleken. Jag hatar den.
2010-04-13

  Louisedottern
Våren är verkligen något speciellt för människorna.
Men är det bara här där kontrasten är som hårdast det blir sådana starka skillnader i känslolivet? En liten fundering, haha.
Underbart skrivet!
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP