Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
for u bejb


Jag har dansat på Times Sqaure och ätit paprika som fastnat i tandköttet.

Jag har vandrat mitt på Times Sqaure
nattetid och behövt

solglasögon

Du har aldrig sett mig i solglasögon

Jag har smugit ner för trappan på morgonen
med en förbjuden sak i arm

som blinkar

Och jag väntade, men fick inget blinkande svar

Jag har tagit ut en pizza kladdig pizza från
kall ugn

utan att bränna mig

Utan att bränna dig

Typiskt.

Men idag känner jag inte för att dansa.
Sitter och diggar till nån cover-pop-låt från början
av sekel mitten av förra

Looking out och ser oj..

Det är mörkt
Det ser mörkt ut

Men jag är glad.




Fri vers av Mess
Läst 503 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-13 22:13



Bookmark and Share


  Glassbottle
Som flera andra skrivit
du har en speciell och nästan lite popig ist tycker jag
en glad och nästan slumpmässig
men väll uttänkt still
2010-09-27

  JohannaCarlsson
speciellt skrivet vilket gör den helt fantastisk.
2010-04-20

  Regn & Grus
Facinerande skrivet, medryckande..
Livsbejakande och helt suverän!
2010-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Men har du hört The Cramps?
"Sunglasses After Dark"
2010-04-13

  LovisaCecilia
personlig men målande. fint.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess