Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är ingen dikt





det blåser änglar i mitt hjärta
lever tistlar i min själ

jag faller och det är hur du efteråt
efteråt, när jag långsamt fragmenterats

sträcker ut och räcker mig din hand,
möter min, det är då som tistlarna blommar






































Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 687 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-02-09 15:12



Bookmark and Share


  AnnKrstd
Vackert och smärtsamt så det känns och det sorgliga är ju att smärta och sorg kan vara så vackert.
2011-03-16

    Lu
"jag faller och det är hur du efteråt
efteråt, när jag långsamt fragmenterats

sträcker ut och räcker mig din hand,
möter min, det är då som tistlarna blommar"


det gör nästan om i mig, känslan av hur orden bär
en så stor, darrande mening.

om det handlar om kärlek så är det enda sådan kärlek jag vill andas i. inga mer ord.
2011-02-21

  Valdemar Anders
Det är visst en dikt! En mycket vacker dikt, som jag bokmärker!
2011-02-15

    Engelflickan
"det blåser änglar i mitt hjärta"

så enkelt, så vackert

*bokmärker*
2011-02-15

    ej medlem längre
Sträcka ut

allt kan gå

2011-02-13

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackert poetat. =)
2011-02-10

  Catharina Edin VIP
Du kan då skriva vackert, du - en mästare på det är du!
2011-02-10

    tehdog
relationen; balansen, livet - läser jag i, vad jag för balansens skull väljer att kalla för, din dikt.

det tackar jag för.
2011-02-09

  Novak
gud. du beskriver min Mörkerguld. den här knockade mig som en murbräcka! tack
2011-02-09

  Ingela Svenson VIP
Snyggt, lite olikt din vanliga stil!
2011-02-09

  walborg
Skönt att läsa - tistlarna blommar, nässlorna blommar ...
2011-02-09

  Lena Själsöga Keijser
tistlar sjunger ditt lov
du ser stiger in i skönhetens är

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-09

  Quasimodo
Det tycker jag det är och berör i smärtan och det hårda, men med hoppets ljus för läkning!!
2011-02-09

    ej medlem längre
fint
2011-02-09

    ej medlem längre
kanske ingen dikt, men ord som river ner mitt försvar och bara gör. du är skicklig du.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött