Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna natt..

Sköna natt
jag välkomnar dig
med din tystnad
själen behöver
för att andas vila






mare





Fri vers av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-14 00:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo!
2010-04-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackert skrivet. =) Önskar jag fick uppleva det.
2010-04-14

  Quasimodo
Vila och återhämtning andas ur dessa ord !!
2010-04-14

  aol
stilla vacker
2010-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Den är skön fr att man slipper grubbla när man sover.
2010-04-14

  Valdemar Anders
Tack! Så stilla!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP