Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbakablick

Och jag ser på bilderna och tänker,
där är jag,
där var jag ,
när jag väntade på att mitt liv skulle börja.
Ser tvekande blå ögon och klumpiga fötter,
väntan på att allt skulle falla på plats
när jag fyllde 18år.
Nu är jag en dag över med marginal,
grattis på mig,
allt är lika trassligt, så jag spärrar upp ögonen mot kameran
och tvekar in i det sista, men ler ändå
och väntar på att mitt liv
ska börja
när jag fyller 20år istället.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-14 10:16



Bookmark and Share


    papillon
Ja jäklar, så var det! Och utan att man kan begripa hur det går till så tuffar det där livet på, tills man inte längre undrar när det skall börja, utan när det skall sluta........
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema