Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med facit i hand

 

Varför jaga

Meningen med livet

Varför grubbla över dess svar

Låt oss taga

Det som är oss givet

Glädjas och njuta

Av det som vi har




Fri vers av Pulsatilla
Läst 489 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-28 00:50



Bookmark and Share


    Placebo
Söker man meningen med livet
Så har man ingenting förstått
Första andetaget första klivet
Det är den mening vi har fått
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla