Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulver


John Blunds pulver fungerar bra.

En hel natts sömn gör underverk.

Tack John!!




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-15 09:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sömn är även min styrka då luften gått ur mig.
2010-04-22

  aol
sant
2010-04-19

  Suzy med punkterna
Så välbehövligt!!
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld