Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens vila..

Vila i tystnadens
boning
själens tillflykt..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-15 11:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2010-04-22

  Monika A Mirsch VIP
applåderar i tankarna för att inte störa denna smäckra sköna vila
2010-04-16

    Annika J
Oerhört vacker liten dikt!
I tystnaden kan det ske under!
2010-04-15

  Stefan Viljehammar
Ljuvligt.
2010-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är vilken tillflykt man väljer och vad det valet leder fram till.
2010-04-15

  lodjuret/seglare VIP
ja, inte tusan kan man låta radion stå på jämt och samt, kvarta är också det en kär sysselsättning, jag gillar den här texten, kort och talande
2010-04-15

  peter markurth
fin
2010-04-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart enkel. =)
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP