Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från den minimalistiska perioden




Dynamo [kärlek i visan]

~*~

För var kvinna jag träffat och för var förälskelse av kvinnor jag känt till
platoniskt som innerligt

alla de arketyper på livets filmduk som blåser förbi likt en sommarvind

så är kärleken för min nästa än större

som en fiolsk melodi från låglandets gamla skogar
hörs trolskt eka igen i nya högtalare

hör kärleksvisan

 

LPWJ 11/03/10




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 776 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-15 16:42



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
wow!
2010-10-15

  aol
en riktig pärla
2010-04-22

  Myself
vacker kärleksförklaring i det lilla formatet,gillar.
2010-04-17

  Bibbi VIP
Skönt sagt och beskrivet.
2010-04-15

  Stefan Viljehammar
Fina dikten.
2010-04-15

    ej medlem längre
Vackert skaldat!

Den sanna kärleken, grunden till allt ...


Hälsn. Ann
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP