Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finn mig, balans

för jag vill hellre vara vaken när jag sover
men när jag är vaken orkar jag inget mer än att sova

allt det där blir till vatten över huvet
och utan vilar livet under säng
så mitt mellanting, vart är du?

ibland kan jag känna mig död
ibland vill jag bygga en värld
så min balans, finn mig

lycka eller sorg, vad heter egentligen
mellanting?
jag vill vara sorgsen nog för att uppskatta min lycka
lycklig nog för att inte vara för sorgsen
ha energi till att kanske bygga något mindre än en värld
jag vill sova den tid jag behöver i ro
och känna att det är i min kropp jag vill bo

för det är alltid det där, allt eller inget
jag vill vara, både och och varken eller




Fri vers av rajaynaya
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-15 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya