Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna livet..

Lyssna livet
om så bara för
en liten stund
någonstans
där själen får ro
låt tystnaden
tala sitt språk..







mare






Fri vers av mare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-16 09:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Superviktigt.
2010-04-22

  kråkan VIP
..ja..det är underbart..skulle behöva mer av den varan:)
2010-04-17

    ej medlem längre
Fint skrivet!

"Låta tystnaden tala sitt språk"


Lyssna till sin inre röst ...


Hälsn. Ann
2010-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Det främjar den mentala hälsan.
2010-04-16

  Lars Hedlin
Underbar insikt..
2010-04-16

  ULJO
Vackert skrivet om hur viktigt det med egen tid i lugn och ro.
2010-04-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet än en gång. =)
2010-04-16

  Amorina
Fin text om den så viktiga tystnaden!
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP