Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga broar..

Skapa förtroende
är ett måste
om man vill bygga
broar till andra
kloka ord
av visdom
gör livet lättare
att vandra..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-21 11:11



Bookmark and Share


  Maria T
Kloka visdomsord
2010-04-22

  Bibbi VIP
Exakt.
2010-04-22

    eva m h
Yes!!
2010-04-21

    ej medlem längre
En mycket klok och sann text!

"Skapa förtroende
är ett måste
om man vill bygga
broar till andra"


Hälsn. Ann
2010-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Församlingen Brobyggarna, Göteborg.

Tyvärr har jag bränt många lika snabbt som jag byggt dem.
Men det du skriver är sant.
2010-04-21

  Quasimodo
Det ger en stabil grund att bygga på !!
2010-04-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut!
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP