Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tillit


Löften som bär,

är de som slår skott utan iver




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 455 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-04-16 10:54



Bookmark and Share


  aol
e strålande skrift, som gick rakt till mitt härta , säger som ulf,
2010-05-13

  Ulf Lagerholm
gott detta, låter nästan som ord, eftertänksamt framsagda av en gammal kvinna, eller ett orakel med korslagda ben invid foten av ett högt snöklätt berg
2010-04-16

  Fredrik Stillesjö
Hej maria!

Så sant och livsbejakande. Hälsar vännen Fredrik
2010-04-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Myckert vackert skrivet. =)
2010-04-16

    ej medlem längre
*nickar*
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund