Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bränner böcker

vi bränner böcker idag
för säkerhets skull

vill inte bli ertappade
i färd med att
leva som det anstår
en människa




Fri vers av Anders P VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-17 23:03



Bookmark and Share


  Aurelio
Bränner böcker och kastar pianon i containrar. Kan världen bli sjukare?
2010-04-18

  Gunnar Hilén VIP
bra. snart är människa ett skällsord.
2010-04-17

  Myself
ett liv utan böcker?nej du!inte vi!
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP