Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till A, eller kanske snarare J.


dumma ringsignaler

det var ett tag sen jag kände mig såhär,
såhär lycklig och på något sätt fri.
och jag kan göra vad jag vill på kärleksfronten
utan att det egentligen gör någonting.


men jag reagerar fortfarande när jag hör
erik hassle's "isn't it obvious" någonstans
för jag tror att telefonen ringer,
du ringde ju så ofta när jag hade den ringsignalen


och fast jag faktist har bytt nu,
till ernie halter's "lighthouse"
så väntar jag ibland ändå på
att hassle ska börja sjunga i min ficka.



men det är faktist skönt att kunna säga
att jag är fri nu, fri som en fågel.
fri att göra vad jag vill med min tid.

så utan att ljuga helt och hållet
kan jag faktist säga att du har passerat mig.
vi var två vägar i livet som möttes
-för att sedan svänga av i motsatta riktningar.



och när ernie plötsligt börjar sjunga i min ficka
så vet jag att det är min framtid som ringer.

vem det än var som slog in mitt nummer
och tryckte på den gröna luren.




Fri vers av elinmaria
Läst 621 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 01:33



Bookmark and Share


  Drömkram
Tjusig "ordlek" om känslor. Gillar! Kram
2010-05-09

  Anna*
Bra! Nutidsdiktning i fin tappning!
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria