Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom pampiga fasader..

Stackars barn som är
eller varit utsatta
för ``pedofiler``
i katolska kyrkan
dom ska ju vara ett föredöme
för resten av världen
som påven i Rom
alla deras vackra byggnader
dom kostar STORA pengar
pampiga fasader
som döljer många ``fula``präster







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-18 14:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd och bokmärke.
2010-04-22

    johanni
Kyrkans män gör mycket man inte vet i skymundan, är nog inte bara katolska präster, det finns nog överallt....Kanske blir ändring nu när det är fler och fler kvinnor på väg in i kyrkan. Det behövs så inte männen skyddar sina egna.

/Johanni
2010-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Stackars den som överhuvudtaget varit utsatt för katolska kyrkan.
2010-04-18

  aol
så ruggigt sant,
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP