Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Divan..

Divor finns i överflöd
tror att dom är bäst..
pekar näsan upp i skyn
går som väldresserad häst
malliga så märkvärdig
``titta här kommer jag``
innerst inne är nog många
egentligen mycket svag








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-18 15:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2010-04-22

  Dito VIP
har god självkänsla har man ingen anledning att försöka glänsa över andra
2010-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Själv brukar jag tjata om hur värdelös jag är.
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP