Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuta livets stunder..

Leva i nuet
är att leva mer
till fullo
njuta livets stunder
som en kopp kaffe
till toner av vårfåglars sång
fånga olika ögonblick
som hela tiden finns
runtomkring
leva varje dag
som om det vore den sista







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-19 00:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En beprövad hemlighet att ta vara på i livet.
2010-04-22

    ej medlem längre
En fin dikt!

Leva här och nu ...




Hälsn. Ann
2010-04-20

  Quasimodo
Precis så och ger en stark känslan av det att leva mitt i det som är livet och nu !!
2010-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Och det kan den ju vara...Det vet man inget om.
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP