Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig ström..

Livet bara går
framåt
hela tiden
rinner som floden
i sin ständiga ström
dagar nätter passerar
för alltid
allt som räknas är nu







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-19 00:46



Bookmark and Share


  Amorina
Ja, det är så sant, det är nuet som är det viktiga. Att ta vara på det som är just nu i denna stund.

Fint skrivet om något viktigt i livet!
2010-04-19

  aol
just nu gäller
2010-04-19

    ej medlem längre
ibland går livet bakåt, det är inte angenämt, jag tycker om när den går framåt, gärna i strida strömmar med mycket brus
(fast jag förstår att du kanske menade nåt annat)
2010-04-19

  Larz Gustafsson VIP
"Allt vi har är här och nu" (Lustans Lakejer).

Men för en kristen väntar en evighet i himlen.
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP