Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisk

Varthän Fisk, varthän?
Simmat fram och tillbaka all denna tid
Mellan de svartaste vatten och de klaraste bäckar
Utan att öga och fjäll bränna vid
Trots solkatterna som gäckar

Varthän Fisk, varthän?
Kyliga hav och glittrande sjöar
De vassaste klippor och den finaste sand
När isen smälter och snön töar
Mellan nuet och fantasins land

Varthän Fisk, varthän?
Av alla de tolv, sökare du är
Allt i ett
Men att aldrig riktigt finna tär
Stjärnorna dig i en cirkel lett


Så varthän Fisk?




Fri vers av Grief
Läst 236 gånger
Publicerad 2010-04-19 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief