Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt?

Dikt är varje sak som skrivits och som inte skrivits förr
Dikt är varje vägg som rivits för att sätta in en dörr
Poet är var och en som drivits till att skriva något för
den som driver runt bland drivis
och som ändå inte dör




Fri vers av Grief
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-19 07:17



Bookmark and Share


    InsideOut
Grym! gillar den väldigt mycket.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief