Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge beröm..

Ge uppskattning
beröm
visar på god självkänsla






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-19 16:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så viktig sanning.
2010-04-22

    ej medlem längre
Det här är sanna ord!

Fler borde tänka på det, istället för att vara avundssjuka
och missundsamma.

Då skulle vi människor må mycket bättre ...


Hälsn. Ann
2010-04-20

    johanni
Alla behöver få höra beröm. Då växer självkänslan enormt. Och absolut när man mår som sämst. Om folk tog till sig detta skulle sjukskrivningarna minska mycket.

/Johanni
2010-04-19

  Stefan Höglund
Något som är en bristvara nuförtiden.
2010-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag har ingen självkänsla alls men ger beröm ändå ibland.
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP