Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den man älskar vill man vårda..


Ingen kan äga någon annan..

Ingen människa
kan ÄGA en annan människa
allt är bara till LÅNS
bära varandras bördor
den stund man har på jord
att göra goda gärningar, säga fina ord







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-19 16:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Kärleken äger intet och vill vill ej heller ägas, ty kärleken är nog för kärleken".
"Jag är i Guds hjärta".
"Låt det finnas rymd i er samvaro".
"Älska varandra men gör inte en boja av kärleken".
Kahlil Gibran

Applåd!
2010-04-22

    ej medlem längre
En fin och sann text!!!




Hälsn. Ann
2010-04-20

    Ken Cassel
Hej mare!
Man kan inte äga någon annan
men
men man kan ställa krav om man nu är ett par
Bra text i alla fall...

Kramar!

Ken
2010-04-19

  walborg
En så fin text!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP