Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

monster

Det bor ett grönt monster i mig som ibland lyckas komma fram.
Då blir ilskan nästan okontrollbar.
Allting blir ångest och panik.
Jag vill inte ha detta monster i mig,denna smärta.
Jag försöker hålla den långt nere.
Vill att den ska försvinna föralltid.




Fri vers av älvglitter
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-11-08 20:55



Bookmark and Share


  Christer VIP
dikten känns väldigt ärlig o sann...näst intill självutlämnande...vilket gör den bra. Den är väldigt konkret vilket jag gör den lite statisk. När du startar upp med ett monster blir jag intresserad o nyfiken men skriver du mig lite på näsan med ord som ångest o panik. Ibland kan en dikt bli lite mer spännande om man skriver om ilska, ångest o panik utan att nämna orden ilska, ångest o panik. Förstår du hur jag tänker? För övrigt hoppas jag innerligt att det gröna monstret packar o drar!!
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter