Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusdimmor.

Ljusdimmor av andlig lust
Smyckar minnets gråa värld
Vintergatans kungadömme
Skimrar över riket
Där frostdrakar vakar dess gräns




Fri vers av älvglitter
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-04-28 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter