Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tysta sorgen

Den tysta sorgen är det ingen som ser
Står i ett rum fullt med människor
men jag är ett osynligt väsen
Genomskinlig...
Skriker men ingen hör




Fri vers av älvglitter
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-10 14:19



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag blev tagen av den här dikten.
Det skrivna ordet är allt bra att ha.

2022-05-10
  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter