Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömde bort att andas

glömde bort att andas
inför din skönhet
som strålade
mot mig
kunde inte värja mig
du tar över min kropp
bit för bit
vad kan jag göra
för att stoppa dig?
du eldiga själ
med stjärnor i blick
och din mun
viskar
och jag blir förtrollad
glömmer alla ord som finns på min tunga
du äger mig
äger allting
för inget kan jag förneka




Fri vers av älvglitter
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-05-05 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter