Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta

Sakta smeker jag bort en hårtest.
Låter tåren blöta ner min hud.
Mina tankar är på många håll.
Ibland nära, ibland borta i en oändlighet.
Fast jag vet vad jag innerst vill...
Vågar man inte alltid ta steget.
Man trippar fram genom livet.
För rädd för att brännas, att råka illa ut.
Jag borde pusha mig fram bättre.
Jag vet ju att jag egentligen KAN!
Men orkar jag?




Fri vers av älvglitter
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-02 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter