Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utveckla ditt sinne

Utveckla ditt sinne
i månklar natt
i trollskogen
bortom backen
jag lovar att du kommer till insikt om ditt liv
och din existens
du behöver bara lita på den
bland kristaller och blåglänsande stenar
bland pendlar och possitiva pentagram
allt är till för att leva i balans och harmoni
det är ditt jobb att hålla ordning
väktare över kaos
din tår väcker medkänsla även hos den aldra mest hårdhjärtade
med dig kommer hoppet om frid på jord
det är bara du som bestämmer om du ska ta chansen
eller inte
du vet att jag alltid har trott på dig
i vått och torrt
i solsken och regnrusk




Fri vers av älvglitter
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-02 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter