Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirrad tonåring i en gamlings kropp.

I landskapet utan namn
springer du
och letar efter din själ
ditt eget jag
förvirrad tonåring
i en gamlings torra kropp
full med rynkor
och snart väntar döden?
fången i galenskapen
ung i sinnet
men vad hjälper det när dödens viskningar kryper allt närmare




Fri vers av älvglitter
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-05-05 13:24



Bookmark and Share


    HiFi
lustigt att man kan hitta små dikter och andra anekdoter som träffar en mitt i prick, så gjorde även denna och den tycker jag om!!!
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter