Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ex.

Mitt ex tyckte jag var en hora som gjorde slut
Att han var otrogen två gånger räknades inte som fel
enligt honom
Jag undrar vem det är som är hora egentligen då?
Att han förgrep sig på mig en gång
skulle bara viftas bort?
Att jag stod upp för mig själv
och gick ifrån vårt giftiga förhållande
gjorde honom galen
Hans ord dröp av hat




Fri vers av älvglitter
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-24 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter