Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med glöd i blick

Med glöd i blick
vandrar nattens prinsessa
Queen of the damned
Svart kajal
tyllkjol
prinsesstiara passar bara en sådan som hon
spruckna glas mot betonggolv
utslagna killar i mögliga gröna soffor
hon ler när hon ser lidande
sadist-javisst!
river på hans rygg med vassa naglar
han skriker svagt
men är inte rädd
hon är igentligen inte så farlig
16 år och rebellisk
med glöd i blick
trollspö med glitter
försöker trolla fram en ny natt genast
där stjärnorna syns
där månen lyser upp huset
på elm street
alice coopers röst visar henne en ny verklighet
där mardrömmar inte skräms som när hon var liten
hon är ju stor nu!
nästan vuxen
nästan lovlig
tror ändå att livet kan bli bättre
någondag, kanske i ett annat liv?
häxan med bleka huden
kan igentligen inte alls magi
sesam öppna dig,nej!det funkade inte
abrakadabra då?nej,inte det heller
vingklippta flickor kan inte flyga som älvor..




Fri vers av älvglitter
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-30 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter