Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra små skärvor


Som en liten pärla

så vacker,
omtålig

Plötsligt krossad

tusen små bitar...
som glittrar

fortfarande vackra

skär in i mitt hjärta

det gör ont...
så fruktansvärt ont

smärtan fyller hela mig

en tår som trillar

blicken blir suddig

tårar rinner



jag gråter




Fri vers av Elinora
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-19 21:28



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Vet inte vad jag säga...den är bara så himla bra!
Den tränger sig på varje
gång man läser.
AE
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinora