Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att glömma är det svåraste jag gjort.


Låt mig bara glömma.

Vill dränka det jag vet, men det blir bara värre under den sårbara stunden när alkoholen tagit hjärnan i besittning.

Sluta tänka
Sluta drömma
Sluta prata

Sluta få en massa frågor.

"Är du okej?"
"Mår du bra?"
"Vill du prata om det?"

Jag förstår, jag är inte dum.
Ni vill vara schyssta, ni tror jag vill prata om det.

Men

Jag vill bara glömma, glömma det jag vet.

Varför ska det vara så svårt?

Gör så jag slutar tänka.
Gör så jag slutar drömma.



Gör så att jag kan leva igen.
Gör så att jag kan skratta på riktigt igen.


Låt mig bara glömma.




Fri vers av Katten
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-19 23:34



Bookmark and Share


    vilgot hellros
mkt bra skrivet
2010-10-30

  Carr0
Känner igen det. Bra riktigt bra!!
2010-04-20

  stenen/ Yv Ericsson
Jaa. Glömma, förtränga. det är vad man vill. Men alla förståsigpåare vill bearbeta, gå ner i djupaste avgrunden för att sedan bygga upp. neej. jag vet inte.

Bra känsla förmedlad!
2010-04-19

  Jeanette
Ja, den värsta frågan som finns just nu är
Hur är det?
Låt mig bara glömma!

Tack, för underbar läsning!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten