Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa stunder vill man stoppa om och aldrig släppa taget om


Slå rot (För här är du väntad)

Min famn har skrikit efter dig
Jag viskar ditt namn ut i natten
Låter varje stavelse
sprudla på min tunga
Jag bränner forna minnen
Storstädar mitt hjärtas vrå

Mitt hjärta har åtrått dig
Varje slag pumpar blod
med hetsig feber
Flytande eld i mina ådror
Åtrå i dess renaste form

Jag har sökt efter dig i hemlighet
Min själ har flytt sin bur
Irrat sig utmattad
för att finna
sin like

Du är funnen
Älskling, slå rot
För här är du väntad
Här är du välkommen
Förbli här




Fri vers av Mikaela P
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-20 01:39



Bookmark and Share


  Albin Marklund
Vackert, vackert!
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela P
Mikaela P