Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alluderande på anakreons aktuella text `Hommage till Evert Taube´


Kameläventyr

Anakreon red i Takla Makan,
eller kanske Gobi, var ej så van
vid kamelers krumsprång
efter jeeplursång
är glad att du lever om än stel och dan.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-20 13:31



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Varmt tack för välgångsönskningarna!
Calle
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick