Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ny kraft - haiku



På darrande ben lite kraft kvar

mot sängen jag styr för sömn

imorgon samlat ny kraft igen




Bunden vers (Haiku) av En strimma av guld
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-20 22:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra haiku.

Stor igenkänningsfaktor här också.

Applåd!
2010-04-22

    ej medlem längre
Fint skrivet!

Hoppas du får sova gott!


Hälsn. Ann
2010-04-20

  Katinka VIP
Fin och hoppfull haiku.
2010-04-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vila behövs
hoppas Du gott
sövs.. .. .
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld