Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

telefonvakt

hon sitter och väntar på ett telefonsamtal
DET telefonsamtalet från HONOM
hon tänker att om hon bara glömmer bort det för en stund
om hon bara kunde tänka på nåt annat
så kommer HAN att ringa
men hur lätt är det?
När man måste komma ihåg att glömma bort...




Fri vers av frostnypon
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-11-08 23:29



Bookmark and Share


  Wretling
Känner igen det så mycket, och vet hur svårt det kan vara med det du säger i sista raden
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

frostnypon