Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om tårar

En tår för dig är inget
Du har fått så många redan
Men när blir havet fullt?

Tårar av sorg
Tårar av kärlek
Men tårar mest av vana

Men du vet inte något
Du har aldrig sett dem
En ocean av osynliga tårar




Fri vers av frostnypon
Läst 261 gånger
Publicerad 2011-06-06 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon