Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är otroligt fascinerad av mytologi och sägner, det kan hända att det märks i vissa av mina dikter :)


Näckens invit

Kom kom kom
Vi ska dansa tillsammans
Kom kom kom
Vi ska skratta och le
Sjung sjung sjung
Till felans glada toner
Sjung sjung sjung
den vackraste melodi

Lita på mig jag är vacker
Kom till mig jag är här
Förtrollad av min musik
Hänförd av min magi
Dansar du in i min värld
Där du stannar för gott
Ingen tackar nej
Till Näckens sorglösa invit

Kom kom kom
Jag ska lära dig spela
Kom kom kom
Du får del av min magi
Sjung sjung sjung
Sprid mina klanger
Sjung sjung sjung
En förtrollande melodi

Lyssna till mig jag är läraren
Lär av mig, min elev
Min förtrollning ska du sprida
En oemotståndlig sång om mitt liv
Med magi lockar jag själar
Jag samlar dem i ett skrin
Ingen tackar nej
Till Näckens fängslande invit




Fri vers av frostnypon
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-15 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon