Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har någon konstig tillflykt till tårar då jag av ren trötthet och uttömd kraft faller som ett korthus. Tårar som symboler av trötthet rinner utmed mina kinder, har verkan som energipåfyllnad liknande rening.


Tårar som kommer fyller samtidigt mig med energi



Tårar faller

kroppen lam

hjärtat slår

konstig takt


Tårar som faller

tömmer trötthet

fyller samtidigt

ny energi




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 1724 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-21 10:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Å, så väl jag känner igen detta tillstånd.

"De som så med tårar skola skörda med jubel." Psaltaren 126:5

Applåd!
2010-04-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det sägs ju
att tårar läker
och helar...
2010-04-21

  Trädflickan
Det är befriande att få gråta ibland.
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld