Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om...


Som om vi redan hade mötts
i ett slagregn

som
raserade murarna

som
bildade gångbroarna

som
ledde oss

fram
mot

Nu.




Fri vers av _Mian_
Läst 411 gånger
Publicerad 2004-06-30 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_