Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min skyddsängel och alltid min älskade mormor


Doft av mysk





En klapp på kinden

stök i mitt hår

vind som smeker

kinden så ömt


En påminnelse

om att du finns

vid min sida

ger mig kraften


Känner din doft

tror det var mysk

den du alltid hade

när du var så fin


Tack mormor





Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-21 21:51



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj en så
vacker
teckning!
2010-04-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mysk det tror
jag det var, som
min mamma
alltid hade...
Tung parfym!
Så fint berättat!
2010-04-21

    ej medlem längre
Väldigt fint skriven!


Jag blir glad av att läsa den ... min mormor är också
min skyddsängel!


Hälsn. Ann
2010-04-21

  Patrik Orion Sten
Kärleksfull och ger känslan av goda och kära minnen! Vacker!
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld