Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringsbenägen - nej tack

 

Som före detta formbar

krumbuktar jag mig ännu

Vänder ut och in

på min stelhet

 

Jag har ännu inte förstått

varifrån knakandet kommer

 

Jag minns mig själv som 

vansinnigt flexibel

och blir förvånad

och inte så lite stolt

när jag förstår

att jag har fastnat

i en favoritpose

 

Äntligen kan andra känna igen mig

från ena dagen till den andra

 

 




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-16 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen