Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykler

Vinterns sårskorpa har pillats bort
av vårens klåfinger

Nyfödd rodnad
bryts
nyans för nyans
mot
sommarens bränna

Men hösten ska lägga lager
av vuxenhet i veck
som mask mot minnet

tills det åter är dags
för vintervilande blommor
att fingra bort
det förra




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 436 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-08 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låt våren alltid vara klåfingrig och slå snön på tassarna. fin dikt.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen