Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vunnen





skrapsåreknä, jag vet att ibland får man skrika högt
viska värmevippa, viska kärlek i mitt öra
och slut dig i mina långa armar

du doftar så honung, stödhjulshjärta
så honung och ikullvälta sandkakor
du är himlen fångad i en enda iris
och det är så lätt


att drömma sig bort i dina sagor
knyt starka fingrar kring mina
och håll fast min uppmärksamhet ett slag




vi skördar maskrosor ur asfalten
, purpurkappa och dina gummistövlar
vet alltid hur vi ska gå rätt






vi stampar dåligt samvete under vägbrunn
, höloftsjänta och tältar oss under ditt skära lakan
kom så somrar vi oss i december


, bara du och jag









Fri vers av lyckeli
Läst 1048 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-11-29 22:13



Bookmark and Share


  Röd Fez’
vackert, drömskt. Du är drömvävd.
2012-02-03

  Miss Mod
Enormt kraftfullt, sätter denna djupa spår.
2010-06-06

  Jan Simonsson
Applåderna haglar över det du skriver. Om någon till äventyrs skulle låta vardagen lägga sin glömska över vad kärleken till ett barn betyder - läs detta, om och om igen!
2009-12-09

  etthjärtaäralltidrött
Å, så underbart!
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli