Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för kärlek, för vågor




om pärlor var hur mycket jag älskar dig
, hur stort jag älskar dig
skulle de falla av sitt band

och rulla ned mot havet.

om havet visste, om vågorna såg
hur galet stort jag älskar dig
skulle fåglarna, fiskarna
ständerna, musslorna

då skulle pärlorna,
de kluvna vågorna

resa sig och följa mig till dig.

om fåglarna, fiskarna
kunde känna hur stort
jag älskar dig så skulle

före och efter inte vara någonting
då skulle jag somna på din botten.








Fri vers av lyckeli
Läst 946 gånger och applåderad av 36 personer
Utvald text
Publicerad 2015-12-25 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, vad vackert! Älskar slutet!
2016-07-13

  Aisha VIP
...så väldigt vådligt våldsamt vackert!
2016-05-03

  Linda CH VIP
Underbart fin!
2016-05-03

  Henning Hson
En fantastisk vacker text!
Tummen upp!
2016-05-02

    Max Poisé
Helt suverän!
Bockar djupt inför detta!
2016-05-02

  mike irow
helt underbar,helt underbar!
2016-03-22

  blaite
Vackert
2016-01-12

  Ola Rydberg
Kärlek i sin finaste
form
ett frö i hjärtat
som blommar ut för fullt
2016-01-09

  Lars Hedlin
Så vackert framfört min vän! kram ,)
2015-12-27

  Gisela Nordell
ja så stor är verklig kärlek, lika vackert som alltid, diktat av dig.
2015-12-27

    Tea Alex
Mycket vackert. Har du gett ut någon bok? Du är mycket begåvad.
2015-12-26

  Annie b'larsson VIP
Så vackert..en dikt jag lätt kan ta till mig, känna igen kärlek..
2015-12-25
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli