Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och den sägs komma med våren


som om lungan kollapsade

, när du stängde dörren efter dig
och varje gång var det jag
som måste be om ännu en kyss

som om tankar gick att tänka,
bara om du fanns där jag var
, och alltid var det jag

som ville dra oss nära

och jag längtar nu efter att gräset ska spricka
igenom den gulbruna gråtande ytan
, jag behöver en doft efter din

och den sägs komma med våren











Fri vers av lyckeli
Läst 670 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2019-03-08 12:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Varsamt, vackert och sårbart en text som berör.
2021-11-14

  Lazuli
Jag håller med JP. Snyggt!
2019-05-06

  Engel
Denna doft har jag sökt.
Jag hoppas den kommer med våren.
2019-05-06

  Ola Rydberg
Vackert livfullt
2019-03-20

  Lars Hedlin
I väntans tider skriver du en text som berör
2019-03-09

  limerick VIP
Du är minst lika välkommen tillbaka som våren med dina härliga texter!
2019-03-08

    Bo Malte
allt kommer med våren...
2019-03-08

  J P VIP
och jag längtar nu efter gräset ska spricka
igenom den gulbruna gråtande ytan
, jag behöver en doft efter din


- Fantastiskt!
2019-03-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och Du kom igen nu!
Med en text som i ens
<3-a tar och så drar...
Måtte Du bara bli här
många dar till nu!!!
Vi vill ju ha
Dig kvar!


2019-03-08

  Domenico VIP
Strävan...väntan...längtan efter det sällansedda...en förnimmelse kan räcka länge...att vara vaken nog att fånga den...
En utsökt text!
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli