Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återpub.


kupad (för det vana)










din knutna hand
kring trasslorna
jag aldrig iddes

korrigera

smaken av blod
när skallar slog ihop



jag har aldrig
kunnat träffa

din mun snabbt nog



-

smygstäng dörr
mot barnasäng
jag behöver ditt bekanta

när världen gått galen

mina bristningar
under din valkade hud

blir fjärilsvingeskör
och som varm sand
mot en längtande fot


kom
, inte vila
inte säg

, bara kom med


























































Fri vers av lyckeli
Läst 717 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-07-21 10:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt och brutalt och naket! "APPLÅD"
2019-03-09

  Gunnar Odhner
Alla ord känns som de ska vara där . . utsökt
2017-03-17

  Yrre VIP
underbart sensuell!
2017-02-04

  Christer Foghagen VIP
Naket, härligt och så nära!
2016-08-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rör i och om...
Tar i en om och
om igen...
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli