Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jord



det borde vara den som aldrig dödat
som kommer till himmelen
även om alla vet

, att det aldrig blir som det borde


Hårt grepp kring overallärm
aldrig tappa taget,
om förnuftet eller barnet.
Spring mot gränsen. Fötter, spring.

Faller jag så slukar elden dig.
Faller jag, så brinner du.

tankar som från ett annat liv;
låste jag dörren,
ruttnande mat i en kyl i ett kök

, om vi inte vänder tillbaka snart.


det borde vara den som är liten
som är skyddad från mörkret
, även om vi alla vet

att de slukas först

och jag kan inte titta på dig,
för i dina rundbruna ögon
lyser min egen död

, spring mot gränsen barn.




Fri vers av lyckeli
Läst 190 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-03-17 11:39



Bookmark and Share


  J P VIP
HJÄRTA!
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli